Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Γαλλία: Προβάδισμα της Μαρίν Λεπέν σύμφωνα με δημοσκόπηση


Η υποψήφια του Εθνικού κόμματος για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν και ο ανεξάρτητος κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν θα κατάφερναν να περάσουν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών τον Μάιο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ ο Μακρόν θα επικρατούσε με άνεση της αντιπάλου του.

Η έρευνα του ινστιτούτου IFOP που καταγράφει την πρόθεση ψήφου κατέδειξε ότι η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου θα εξασφάλιζε το 25,5% των ψήφων στον πρώτο γύρο της 23ης Απριλίου, ένα ποσοστό αυξημένο κατά 1,5% από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ ο Μακρόν θα συγκέντρωνε ποσοστό 20,5%, ενισχυμένο κατά 0,5% για την ίδια περίοδο.

Ο υποψήφιος της Δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν θα καταλάμβανε την τρίτη θέση με 18,5%, έχοντας χάσει έδαφος από το 21%.

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Μπενουά Αμόν βλέπει επίσης τα ποσοστά του να καταγράφουν πτώση και βάσει της δημοσκόπησης θα συγκέντρωνε ποσοστό 15,5% των ψήφων, σε σύγκριση με 18% την 1η Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου