Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ντάισελμπλουμ: «Θα απομακρυνθούμε από τη λιτότητα στην Ελλάδα δίνοντας έμφαση σε μεταρρυθμίσεις»


Δεν υπάρχει ακόμη πολιτική συμφωνία έγινε όμως ένα σημαντικό πρώτο βήμα, ξεκαθάρισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά το τέλος του Eurogroup.

Μάλιστα αποσαφήνισε ότι το νέο πακέτο μέτρων θα αφορά επιπλέον μεταρρυθμίσεις στις συντάξεις, στο φορολογικό και στους κανόνες στην αγορά εργασίας. Οπως υποστήριξε «θα απομακρυνθούμε από την λιτότητα, δίνοντας έμφαση σε βαθιές μεταρρυθμίσεις»

Ο επικεφαλής του οργάνου, σε συνέντευξη Τύπου δίνοντας μια πρόγευση για τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να καταλήξουμε σε συμφωνία, είπε πως «δεν υπάρχει θέμα ρευστότητας βραχυπρόθεσμα» για την Ελλάδα.

Εξέφρασε την ελπίδα να επιστρέψουν σύντομα οι θεσμοί στην Αθήνα και διευκρίνισε ότι «θα επιστρέψουμε στο Eurogroup όταν και αν επιτευχθεί τεχνική συμφωνία. Τότε θα έχουμε και τελική πολιτική συζήτηση στα τελευταία στάδια του προγράμματος και πώς να προχωρήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ντάισελμπλουμ σημείωσε ότι έγιναν εντατικές συζητήσεις μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και θεσμών την τελευταία 1,5 εβδομάδα προκειμένου να βρεθεί ο κοινός τόπος προκειμένου να επιστρέψουν οι θεσμοί.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι υπάρχει «πολλή δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει» και σημείωσε με έμφαση πως «όλοι αισθανόμαστε την επείγουσα ανάγκη για να μην πληγεί το βασικό που είναι το ζήτημα της εμπιστοσύνης. «Αν θέλουμε να συνεχίσει η ανάκαμψη χρειάζεται εμπιστοσύνη πρέπει να ενισχυθεί δεν πρέπει να τη διακινδυνεύσουμε οπότε αυτό είναι βασικό κίνητρο» είπε ο Ντάισελμπλουμ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου