Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τ.Μάλοξ: «Καλύτερα για την Ελλάδα να φύγει τώρα από το ευρώ πριν καταρρεύσει μαζί με όλη την ευρωζώνη»


Ένα 24ωρο πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην οποία θα συζητούσε την συμμετοχή του Ταμείου ή όχι στο πρόγραμμα μια δήλωση του υποψήφιου νέου πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ε.Ε. δείχνει τις προθέσεις της νέας αμερικανικής διοίκησης του Ν.Τραμπ αναφορικά με την χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα ο Τέντ Μάλοξ απατώντας σε ερώτηση εάν η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ε.Ε. είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους των Ελλήνων αλλά θεωρώ πως από οικονομικής σκοπιάς υπάρχει ένας πολύ ισχυρός λόγος για την Ελλάδα να φύγει από το ευρώ τώρα».

Ουσιαστικά με την δήλωσή του αυτή ο Μάλοξ έδειξε και τις προθέσεις του Λευκού Οίκου αναφορικά με την παραμονή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα η οποίες είναι αρνητικές.

Ο υποψήφιος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ποντάρει στην κατάρρευση του ευρώ και διακηρύσσει ότι οι διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις, που αναμένονται για το επόμενο διάστημα στην Ευρώπη, θα οδηγήσουν το ευρώ σε κατάρρευση, συμβουλεύοντας πρακτικά την Ελλάδα να αποχωρήσει συντεταγμένα πριν γίνει κάτι τέτοιο, παρά ασύντακτα και βεβιασμένα με την κατάρρευση όλης της €ζώνης.

Πρόσφατα ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έκρυψε την αρνητική στάση του απέναντι στην Ε.Ε. και το επιβεβαίωσε πρόσφατα στη συνάντησή του με την Τερέζα Μέι στον Λευκό Οίκο, όταν και επαίνεσε το Brexit.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου