Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Μαξίμου: «Το ΔΝΤ συνεχίζει να έχει παράλογες απαιτήσεις»


Το ΔΝΤ συνεχίζει να έχει παράλογες απαιτήσεις, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας κυβερνητική πηγή και έκανε λόγο για «ντόμινο αποδοκιμασίας» του «πολιτικά απομονωμένου» -όπως τον χαρακτήρισε- Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η ίδια πηγή, την οποία επικαλείται το ΑΜΠΕ, διαμήνυσε ότι στόχος της Αθήνας είναι μία συμφωνία - πακέτο, για να κλείσουν όλα μαζί τα ανοιχτά θέματα.

«Η πρωτοβουλία να έρθει στην Αθήνα ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, στον απόηχο των οικονομικών προβλέψεων της Κομισιόν - προβλέψεις που έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις υπερ-απαισιόδοξες προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου - αποτελεί κίνηση με θετικό πρόσημο, εκ μέρους της Κομισιόν», ανέφερε η κυβερνητική πηγή, μιλώντας στο ΑΜΠΕ.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου