Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Θα πρέπει να συμφωνήσουν Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία για να αρχίσουν διαδικασίες για το Brexit


Η βρετανική κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία αποχώρησης από την ΕΕ προτού συμφωνήσει με τη Σκωτία, την Ουαλία και την Βόρεια Ιρλανδία για τη μορφή της επιστολής για την έναρξη της διαδικασίας «διαζυγίου», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Brexit της Σκωτίας.

Ο Μάικλ Ράσελ δήλωσε ενώπιον επιτροπής βουλευτών στο Λονδίνο ότι δεν γνωρίζει πότε σχεδιάζει η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι να υποβάλει επιστολή προς την ΕΕ για την ενεργοποίηση του Άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας της ΕΕ κι ότι δεν του έχει παρουσιάσει κάποιο προσχέδιο.

Η τέταρτη συνάντηση της κοινής υπουργικής επιτροπής, στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι των κυβερνήσεων της Σκωτίας, της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, για συνομιλίες με την βρετανική κυβέρνηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Ερωτηθείς για τον ρόλο της επιτροπής στην επιστολή ο Ράσελ απάντησε: «Δεν θεωρούμε ότι η ενεργοποίηση του Άρθρου 50 μπορεί να πραγματοποιηθεί εκτός αν... έχει υπάρξει προσπάθεια να εξασφαλιστεί συμφωνία για την επιστολή».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου