Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Τουρκία: Ο επικεφαλής της CIA επισκέφθηκε την MIT και συναντήθηκε με Ερντογάν


Ο επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA),  Μάικ Πόμπεο - Mike Pompeo,  έφθασε στην τουρκική πρωτεύουσα την Πέμπτη το πρωί, στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά την τοποθέτησή του τον περασμένο μήνα.

Στο αεροδρόμιο Εσένμπογκα της Άγκυρας τον υποδέχθηκαν αξιωματούχοι της αμερικανικής πρεσβείας.

Η πρώτη συνάντηση ήταν με τον επικεφαλής της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (MIT), Χακάν Φιντάν,  στην έδρα του τουρκικού οργανισμού.


Ακολούθησε η επίσκεψή του στο προεδρικό μέγαρο, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Η επίσκεψη του Αμερικανού αξιωματούχου είχε ρυθμιστεί κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και Ταγίπ Ερντογάν, πριν από δύο ημέρες, έπειτα από ζητήματα που ενδεχομένως τέθηκαν από τον Τούρκο πρόεδρο προς τον Αμερικανό πρόεδρο.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/cia-mit.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου