Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Οι Τούρκοι έδωσαν τις δικές τους συντεταγμένες αντί του ISIS και οι Ρώσοι τους ... βομβάρδισαν


Νέος εξευτελισμός του τουρκικού στρατού στην πολιορκία της κατεχόμενης από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) Αλ Μπαμπ. Τα ρωσικά αεροπλάνα που βομβάρδισαν τους Τούρκους στρατιώτες δεν… μπερδεύτηκαν, οι Τούρκοι από το έδαφος έδωσαν στους Ρώσους τις δικές τους συντεταγμένες -αντί των τζιχαντιστών- με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να τους χτυπήσουν.

Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένδεκα τραυματίστηκαν από το ρωσικό αεροπορικό χτύπημα έξω από την πόλη Αλ Μπαμπ, προπύργιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη βορειοδυτική Συρία, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τόνισε πως ο βομβαρδισμός ήταν ατύχημα, που προκλήθηκε από την έλλειψη συντονισμού μεταξύ της Ρωσικής Αεροπορίας και των τουρκικών δυνάμεων στο έδαφος.

Ότι οι Τούρκοι έχουν ένα πρόβλημα με το συντονισμό επίγειων δυνάμεων με αεροπορικές είναι γνωστό. Είχε προηγηθεί τουρκική αεροπορική επιδρομή που αντί να χτυπήσει τζιχαντιστές, χτύπησε τουρκόφιλους μισθοφόρους.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές που κατά λάθος σκότωσαν τρεις Τούρκους στρατιώτες στη Συρία ξεκίνησαν με βάση τις συντεταγμένες που έδωσε στη Ρωσία ο τουρκικός στρατός.

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σε τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους.

Ο τουρκικός στρατός με τη σειρά του προσπάθησε να δικαιολογήσει τη νέα γκάφα του λέγοντας ότι το περιστατικό με τα φίλια πυρά συνέβη κατά τη διάρκεια επιχείρησης εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο της ακούσιας σύγκρουσης μεταξύ των πολυάριθμων εξωτερικών δυνάμεων σε ένα περίπλοκο πόλεμο.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε πόλεμος είναι περίπλοκος, για τους απλοϊκούς Τούρκους γίνεται γόρδιος δεσμός.

Μιλώντας με δημοσιογράφους στην πόλη Αφιόν, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κορτουλμούς δήλωσε πως το θέμα είναι υπό διερεύνηση.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ήταν ένα ατύχημα, ήταν ένα ανεπιθύμητο συμβάν ως αποτέλεσμα λανθασμένων πληροφοριών και έλλειψης συντονισμού.

Πηγή: tribune.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου