Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Le Soir: Η Τουρκία ζητάει έκδοση τούρκων αξιωματικών από το Βέλγιο


Στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με Τούρκους στρατιωτικούς και διπλωματικούς υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν αιτηθεί άσυλο σε διάφορες χώρες της ΕΕ, μεταξύ αυτών και το Βέλγιο, αναφέρεται στη σημερινή της έκδοση η βελγικη εφημεριδα Le Soir.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι οι τουρκικές αρχές έχουν προς ώρας υποβάλει έξι αιτήσεις έκδοσης προς το Βέλγιο για άτομα που φέρονται να συνδέονται με το κίνημα Γκιουλέν. Οι βελγικές αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν, αναφέρει η εφημεριδα. Επιπροσθέτως, ένα ζήτημα που τίθεται αφορά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη δυνατότητα των τουρκικών αρχών, μέσω πρόσφατου και αμφιλεγόμενου διατάγματος, να στερήσουν από τα άτομα αυτά την ιθαγένειά τους.

Σημειώνεται ότι η Τουρκία δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ιθαγένεια (1997) ούτε τη σύμβαση του ΟΗΕ για τη μείωση των περιπτώσεων απάτριδων (1961) που απαγορεύουν τη στέρηση ιθαγένειας εφόσον εξ αυτής καθίσταται κανείς άπατρις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου