Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Σκόπια: Να κηρυχθούν ‘Persona non Grata’ ζητά σλαβικό κόμμα για Βούλγαρους ευρωβουλευτές


Το Λαϊκό Κίνημα για την Ψευδομακεδονία- НДМ,  σε συνέντευξη Τύπου, ζήτησε να κηρυχθούν οι Βούλγαροι ευρωβουλευτές, Αντρέι Κοβάτσεφ  και Ανγκέλ Ντζαμπάσκι, ως ‘Persona non Grata’- ανεπιθύμητοι στην επικράτεια του κράτους των Σκοπίων.


Ο Ζλάτε Βοϊνόσκι, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος αυτού, είπε ότι οι δύο  Βούλγαροι ευρωβουλευτές συνεχίζουν απρεπώς τις προκλήσεις τους κατά της χώρας και αρνούνται την ύπαρξη του ψευδομακεδονικού κράτους,  του ψευδομακεδονικού έθνους και της γλώσσας.


«Οι δύο Βούλγαροι Ευρωβουλευτές, ο Ντζαμπάσκι και Κοβάτσεφ είναι υπαίτιοι του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που αναζητούν ανύπαρκτους Βουλγάρους στην Αλβανία, σε μια περιοχή όπου το 100 τοις εκατό των κατοίκων είναι ψευδομακεδόνες, μιλούν τη ψευδομακεδονική (σλαβική) γλώσσα, και έχουν το αήττητο ψευδομακεδονικό (σλαβικό) πνεύμα μέσα στις παραδόσεις και τα τραγούδια τους. Για άλλη μια φορά προσπάθησαν να διαπράξουν άρνηση της ύπαρξης  των ψευδομακεδόνων στο Γκόλνο Μπάρντο, στην Γκόρα και στη Μάλα Πρέσπα», είπε ο Βοϊνόσκι.


Πρόσθεσε ότι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, αναγνωρίζεται το δικαίωμα της χώρας του να κηρύξει ένα πρόσωπο ως ανεπιθύμητο, ακόμη και χωρίς να δώσει μια εξήγηση για αυτό, για την προστασία των εθνικών συμφερόντων της, σημειώνει το σλαβικό “meta.mk”.

http://www.echedoros-a.gr/2017/02/persona-non-grata.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου