Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Η Ρωσία δεν βλέπει το PKK και το YPG ως τρομοκρατικές οργανώσεις


Ο Ρώσος αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντερ Μποτσάν-Χαρτσένκο, δήλωσε ότι η Μόσχα δεν βλέπει το PKK και τη Λαϊκή Ομάδα Προστασίας-YPG, ως τρομοκρατικές ομάδες  και ότι δεν έχουν ενταχθεί  στο ρωσικό κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.


Ωστόσο, διευκρίνισε ότι για κάθε πράξη γίνεται έρευνα σχετικά με τους δράστες και ανάλογα με το αποτέλεσμα γίνεται η καταδίκη τους ως τρομοκράτες.


Αναφερόμενος στην επιχείρηση της Τουρκίας, «Ασπίδα του Ευφράτη» ο Αλεξάντερ Μποτσάν-Χαρτσένκο δήλωσε ότι  η επιχείρηση πρέπει να οργανωθεί με την έγκριση της Δαμασκού και η συνεργασία της Ρωσίας με την Τουρκία (κατά των Ισλαμιστών τρομοκρατών) γίνεται με συνεννόηση με τη συριακή κυβέρνηση.


«Θα ήταν λάθος να πούμε ότι οι Τούρκοι δεν έχουν τη δική τους γραμμή, που σχετίζεται με τα ειδικά προβλήματα στη Συρία. Δεν θέλω να πω ότι η Τουρκία άλλαξε ξαφνικά θέση σχετικά με τη Συρία και έγινε ταυτόσημη με της Ρωσίας.

Έχουμε ακόμη πολλές διαφορές. Η σύμπνοια για την παύση των εχθροπραξιών και συνεργασία με την αντιπολίτευση ενθαρρύνουν τον πολιτικό διάλογο στα κόμματα της Συρίας.

Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχει μια σύγκρουση, αλλά είναι σημαντικό να συζητήσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε αυτά που μας ενώνουν», είπε ο Χαρτσένκο σύμφωνα με το Ria.ru.


Πηγές:  κουρδική ιστοσελίδα «nerinaazad.net»,  ρωσικό πρακτορείο «ria.ru»
http://www.echedoros-a.gr/2017/02/pkk-ypg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου