Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Παπαδημούλης: «Κανείς από τους 153 δεν σκοπεύει να ρίξει τον Αλ. Τσίπρα για να έλθει ο Κ. Μητσοτάκης»


Τη βεβαιότητά του ότι η συμφωνία που θα φέρουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θα ψηφιστεί από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, διατύπωσε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του.

«Κανείς από τους 153 βουλευτές δεν σκοπεύει να ρίξει τον Αλ. Τσίπρα για να έλθει ο Κυρ. Μητσοτάκης», επιχειρηματολόγησε σχετικά. «Πόσο μάλλον που ο πρωθυπουργός παλεύει για το καλύτερο δυνατό μέσα σε δύσκολες συνθήκες» συμπλήρωσε.

Εν κατακλείδι, ο Δ. Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψη ότι όσον αφορά το κλείσιμο της αξιολόγησης, το συντομότερο δυνατό είναι και το καλύτερο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου