Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 15 θέσεις ειδικευμένων ιατρών στα νοσοκομεία της Κρήτης


Εγκρίθηκε και δημοσιεύθηκε απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη, προκήρυξη για την πλήρωση δεκαπέντε επί θητεία θέσεων, ειδικευμένων ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, του κλάδου ΕΣΥ των νοσοκομείων και των μονάδων υγείας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Η προκήρυξη αφορά 4 θέσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, 2 θέσεις στο «Βενιζέλειο» Ηρακλείου, 3 θέσεις στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, 2 θέσεις στο νοσοκομείο Χανίων, 2 θέσεις στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και από 1 μία θέση στα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας αντίστοιχα.

«Οι συγκεκριμένοι διορισμοί, θα συμβάλουν αποφασιστικά στην ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας των δημόσιων φορέων στην περιοχή ευθύνης της 7ης Υ.ΠΕ., που αποτελεί στόχο τόσο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, όσο και της διοίκησης της 7ης Υ.ΠΕ», τονίζει η Υγειονομική περιφέρεια Κρήτης.

Παράλληλα, προσθέτει πως επιπλέον, έχουν προκηρυχθεί δύο θέσεις ειδικευμένων ιατρών, που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων, καθώς και επτά θέσεις νοσηλευτών, μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, σύμφωνα με τη με αριθμό πρωτ. 970/14.03.2017 ανακοίνωσή του, ενώ η προθεσμία συμμετοχής στη συγκεκριμένη πρόσκληση λήγει στις 31.03.2017.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου