Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

298.000 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε η θητεία της κυβέρνησης Ν.Τραμπ αφού ο αριθμός των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 298 χιλιάδες τον Φεβρουάριο προκαλώντας αμηχανία στους απανταχού εχθρούς του Αμερικανού προέδρου στην Υφήλιο, από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μ.Ομπάμα και τους Χ.Κλίντον και Τ.Σόρος μέχρι τα «mainstream» αμερικανικά, διεθνή αλλά και εγχώρια ΜΜΕ.

O 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από τότε που ανέλαβε την εξουσία, μείωσε τον δείκτη ανεργίας στη χώρα μόνο και μόνο από τις προσδοκίες που δημιούργησε.

Οι 298 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας αφορούν τον ιδιωτικό τομέα , σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της "ADP" αν και οι ειδικοί της οικονομίας υπολόγιζαν ότι οι θέσεις που θα δημιουργηθούν δεν θα ξεπερνούσαν τις 100 χιλιάδες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ADP είναι κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινων πόρων στις ΗΠΑ. 

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", πρόκειται για την καλύτερη επίδοση από τον Απρίλιο του 2014 και την τρίτη καλύτερη από την κρίση του 2008.

Οι θέσεις εργασίας στον κλάδο των κατασκευών και των επιχειρήσεων αυξήθηκαν κατά 66.000, ενώ οι θέσεις στους κλάδους της εκπαίδευσης και της υγείας κατά 40.000. Την ίδια ώρα, στον κλάδο της μεταποίησης προστέθηκαν 32.000 νέες θέσεις εργασίας.

Αύριο αναμένεται να δημοσιευτούν και τα στοιχεία του αμερικανικού υπουργείου Εργασίας, στα οποία περιλαμβάνεται ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Ν.Τραμπ στο Twitter, ο δείκτης ανεργίας αναμένεται να μειωθεί κατά 4,7%.    

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου