Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Κοντά στην ανακατάληψη της Μοσούλης από το Ισλαμικό Κράτος είναι οι ιρακινές δυνάμεις


Κοντά στην ανακατάληψη της Μοσούλης από το Ισλαμικό Κράτος είναι οι ιρακινές δυνάμεις που πλησιάζουν σε κεντρικό κυβερνητικό συγκρότημα της Μοσούλης.

«Μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να έχουμε ξανακερδίσει το επίμαχο σημείο» δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Αμπντέλ Αμίρ αλ-Μοχαμανταουί στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Εν τω μεταξύ, ο αμερικανός εκπρόσωπος της επιχειρήσεις που μάχεται τους τζιχαντιστές, ο συνταγματάρχης John L. Dorrian δήλωσε στο Sky News ότι οι ιρακινές δυνάμεις θα επιβληθούν οπωσδήποτε στον εχθρό. «Δεν πρόκειται να εκδιωχθούν από τη Μοσούλη – είτε θα παραδοθούν ή θα σκοτωθούν εκεί», υποσχέθηκε ο ίδιος. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου