Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Πρέσβης ΗΠΑ στην Πρίστινα: Όχι τώρα Στρατό Κοσσυφοπεδίου


Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Πρίστινα, Γκρεγκ Ντέλαβι (Greg Delavi), δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι κοινός στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών και της Πρίστινα, αλλά όχι τώρα. Πρόσθεσε ότι ελπίζει οι αρχές του Κοσσυφοπεδίου να κατανοήσουν τις συνέπειες που θα έχει μια ενέργειά για το σχηματισμό στρατού, εάν επιμένουν, στις σχέσεις με τις ΗΠΑ και τη Δύναμη Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου.


Ο Ντέλαβι, ωστόσο, δεν αμφισβήτησε ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ τα τελευταία εννέα χρόνια, από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, συνεργάσθηκε στενά με τις αρχές σχετικά με το σχηματισμό Ενόπλων Δυνάμεων (tanjug.rs).

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου