Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Αποχωρούν οι ρωσικές τράπεζες από την Ουκρανία;


Οι διοικητές των ρωσικών κρατικών τραπεζών θέλουν να επισπεύσουν την αποχώρηση των τραπεζών τους από την Ουκρανία, ώστε να περιορίσουν τις ζημιές που θα υποστούν, μετά τις κυρώσεις που επέβαλε ο Ουκρανός πρόεδρος την περασμένη εβδομάδα, βάσει των οποίων, τους επιβάλλονται απαγορεύσεις στη εξαγωγή κεφαλαίων επί ένα χρόνο.

Την πρόθεση τους αυτή, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, επισημαίνοντας ότι η Ουκρανία έχει γίνει μια οικονομία υψηλού κινδύνου για τους επενδυτές.

«Κατά την άποψη μας αλλά και κατά την άποψη πολλών οικονομικών παραγόντων, η Ουκρανία αυτή τη στιγμή δεν είναι μια χώρα με ελκυστικό επενδυτικό κλίμα» αλλά «μια χώρα με… οικονομία υψηλού κινδύνου για τους επενδυτές», είπε.

Στις 16 Μαρτίου το Κίεβο επέβαλλε κυρώσεις σε πέντε ρωσικές κρατικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία. Πρόκειται για τις ουκρανικές Sberbank και VTB, την BM Bank(θυγατρική της VTB ), την Prominvest Bank (θυγατρική της VEB) και την VS Bank (θυγατρική της Sberbank). Οι κυρώσεις τέθηκαν σε ισχύ σήμερα, 23 Μαρτίου, με απόφαση της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας.

(Πηγή: Ria Novosti)
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου