Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Ζ.Γκάμπριελ: «Η Γερμανία πρέπει να στείλει μήνυμα στην Ε.Ε- Οι επενδύσεις είναι πιο σημαντικές από τη λιτότητα»Ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε ότι η Γερμανία πρέπει να στείλει ένα νέο μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση: ότι οι επενδύσεις είναι πιο σημαντικές από τη λιτότητα.

Με άρθρο του που θα δημοσιευθεί αύριο Τετάρτη στη γερμανική συντηρητική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο Γερμανός ΥΠΕΞ επισήμανε ότι για να μεταφέρει το μήνυμα του αυτό, το Βερολίνο θα πρέπει να προσφερθεί να αυξήσει περαιτέρω την συνεισφορά του στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως υποστήριξε, η γερμανική οικονομία θα επωφεληθεί σημαντικά από την άνοδο του επιπέδου επενδύσεων στην Ευρώπη.
Έξι μήνες πριν από τις γερμανικές εκλογές, με τις δημοσκοπήσεις να προβλέπουν μια αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση, τα σχόλια του Γκάμπριελ αποτελούν μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι οι Σοσιαλδημοκράτες θέλουν να διαχωρίσουν την θέση τους από την τον ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, που υποστηρίζουν οι συντηρητικοί της Μέρκελ.

«Κάθε ευρώ που διαθέτουμε στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό επιστρέφει πίσω σε εμάς αρκετές φορές, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο», υπογραμμίζει στο άρθρο του ο Γερμανός ΥΠΕΞ, σύμφωνα με απόσπασμα του άρθρου το προδημοσιεύεται στον ιστότοπο της εφημερίδας.

Παράλληλα ο Γκάμπριελ επέκρινε τους συντηρητικούς ότι κηρύττουν την λιτότητα και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στους ευρωπαίους εταίρους, ενώ η ίδια η Γερμανία πέτυχε να μεταρρυθμίσει την ίδια της οικονομία μόνο μετά τη χαλάρωση των ευρωπαϊκών δημοσιονομικών κανόνων και την αύξηση των δημόσιων ελλειμμάτων της χώρας.

Το αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής ήταν μια οικονομικά ισχυρή Γερμανία που σήμερα είναι ικανή να τηρήσει εύκολα τους δημοσιονομικούς κανόνες και να μειώσει τον δανεισμό της, συμπλήρωσε ο Γκάμπριελ.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου