Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Γ. Κουμουτσάκος: «Στις δημοκρατίες οι κυβερνήσεις ελέγχονται»


«Στις δημοκρατίες οι κυβερνήσεις ελέγχονται», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ ανέφερε, ότι ουδείς κατανοεί τον εκνευρισμό και την κακοπιστία της αντίδρασης του κ. Κοτζιά, μετά τη χθεσινή, δική του, κοινοβουλευτική ερώτηση, η οποία βασίζεται σε όσα ο ίδιος δήλωσε μετά τις πρόσφατες συναντήσεις του στις ΗΠΑ.

«Ο κ. υπουργός θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα ότι στις Δημοκρατίες οι κυβερνήσεις ελέγχονται. Και πολιτικά και κοινοβουλευτικά. Καθώς και ότι οι υπουργοί οφείλουν να δίνουν απαντήσεις στις πολιτικές δυνάμεις και στους εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών. Ο κ. Κοτζιάς δεν αποτελεί εξαίρεση. Οφείλει, λοιπόν, να δώσει μια ουσιαστική απάντηση. Χωρίς διαστρεβλώσεις και εξάρσεις ρηχού εντυπωσιασμού. Στη Νέα Δημοκρατία, μαθήματα για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων δεν δεχόμαστε», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς είχε επισημάνει σε δήλωσή του, ότι «προωθούν σκόπιμες ανακρίβειες που αναπαράγονται και διανθίζονται με αναληθή, ως συνήθως, δημοσιεύματα στην εφημερίδα Τα Νέα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου