Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Ένας έφηβος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στην Δυτική όχθη


Ένας έφηβος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Το υπουργείο δεν διευκρίνισε τις συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασαν οι βιαιότητες κοντά στον καταυλισμό προσφύγων Τζαλαζούν.

Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον Παλαιστίνιων που πέταγαν κοκτέιλ μολότοφ –αυτοσχέδιες εμπρηστικές βόμβες– σε έναν οικισμό Εβραίων. Η εκπρόσωπος των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων δεν επιβεβαίωσε τον θάνατο του εφήβου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου