Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Οι Αμερικανοί μετέφεραν αεροπορικώς μαχητές κοντά στη Ράκα


Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών που βρίσκονται στη Συρία, μετέφεραν σε τοποθεσίες κοντά στην πόλη της Ράκα μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDG)- συντομογραφία στα τουρκικά.Αυτό σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Doğan αναφερόμενο σε δημοσιεύματα του σουηδικού  Τύπου.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- συνεχίζει- ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Αντριάν Ραντκίνε Γκαλογουέι (Adrian Rankine-Galloway), απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επιβεβαίωσε ότι μαχητές μεταφέρθηκαν από αεροσκάφη των ΗΠΑ στην περιοχή του φράγματος της ‘Tabka’. Αλλά δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες πληροφορίες για τον αριθμό των μαχητών.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_714.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου