Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

«Όχι» από Ανόβερο στην Τουρκία για προεκλογική συγκέντρωση


«Πόρτα» έριξε ο δήμος του Ανόβερου της Γερμανίας στο αίτημα του κόμματος του AKP, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την πραγματοποίηση συγκέντρωσης με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου Μεχμέτ Μεχντί Εκέρ.

«Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να δηλώσουμε με σαφήνεια ότι δεν επιθυμούμε τέτοιες προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πόλη μας» ανέφερε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Κάτω Σαξονίας, Στέφαν Σόστοκ, προσθέτοντας ότι «ως δήμαρχος, αρνούμαι να μεταφερθεί στην πόλη μας μια εσωτερική διαμάχη της Τουρκίας», τηρώντας την κοινή γραμμή που ακολουθούν οι Γερμανοί πολιτικοί μετά την τελευταία ένταση με την Άγκυρα.

Σύμφωνα με τον δήμο, η Ένωση Ευρωπαίων Τούρκων Δημοκρατών, οργάνωση που πρόσκειται στο AKP, είχε ζητήσει άδεια για συγκέντρωση «καθαρά τοπικού χαρακτήρα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου