Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ποτάμι: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να μας πουν τι έχουμε κερδίσει από την παράταση της αξιολόγησης»


Άμεση ήταν η αντίδραση του Ποταμιού για τα αποτελέσματα του σημερινού Eurogroup: 

«Από τον Νοέμβριο, στον Ιανουάριο... Και μετά στο Φεβρουάριο... Ύστερα στο Μάρτιο και τώρα πάμε στον Απρίλιο και βλέπουμε...» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σεβαστουπόλεως στην ανακοίνωση που εξέδωσε και πρόσθεσε: 

«Τα Eurogroup περνούν, η οικονομία μας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η κυβέρνηση αφήνει το χρόνο να περνάει επειδή δεν θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, που γίνονται ακόμη πιο δύσκολες όσο περνάει ο καιρός. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να μας πουν τι έχουμε κερδίσει από την παράταση της αξιολόγησης. Αυτό που είναι προφανές σε όλους τους ανθρώπους της αγοράς είναι το κόστος που πληρώνουν καθημερινά. Οι εταίροι δεν βιάζονται, αλλά όσοι ασχολούνται με την πραγματική οικονομία καίγονται». 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου