Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Γ. Σταθάκης: «Η Ελλάδα παρουσιάζει ήδη εξαιρετικές επιδόσεις στη διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας»


Φιλόδοξους στόχους για τις ανανεώσιμες πηγές και την εξοικονόμηση ενέργειας θα θέσει η Ελλάδα με τον εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό, συνεκτιμώντας ωστόσο και την ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού.

Αυτό προκύπτει από την ενημέρωση για την ενεργειακή στρατηγική της χώρας που έκανε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, σε εκπροσώπους από το Ποτάμι, τονίζοντας παράλληλα ότι ο σχεδιασμός θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2017 με αρχές του 2018.

Όπως ανέφερε, για την ενθάρρυνση των επενδύσεων, τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας όσο και στην παραγωγή θερμικής ενέργειας, υπάρχουν μια σειρά από χρηματοδοτικά εργαλεία, ενώ διεθνή πιστωτικά ιδρύματα, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), έχουν αποφασίσει να στηρίξουν χρηματοδοτικά έργα για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) στη χώρα μας.

Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι η Ελλάδα παρουσιάζει ήδη εξαιρετικές επιδόσεις στη διείσδυση των ΑΠΕ, καθώς έχουν σχεδόν καλυφθεί οι ενδιάμεσοι στόχοι για το 2020 και πολύ νωρίτερα από το 2030 θα έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος για την κάλυψη των επόμενων στόχων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου