Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Μπόρις Τζόνσον: «Θα εκμηδενίσουμε τις γελοίες φιλοδοξίες του αυτοαποκαλούμενου χαλιφάτου»


Ο κόσμος έχει αρχίσει να "αναστρέφει την τάση" απέναντι στην απειλή του Ισλαμικού Κράτους και είναι αποφασισμένος "να νικήσει τη βδελυρή ιδεολογία του" διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.

"Είμαστε στη διαδικασία να εκμηδενίσουμε τις γελοίες φιλοδοξίες του αυτοαποκαλούμενου χαλιφάτου" είπε ο Τζόνσον μιλώντας στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, την επομένη της επίθεσης που σημειώθηκε κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο, στο Λονδίνο.

"Πιστεύω ότι αναστρέφουμε αυτήν την τάση, υπάρχει μια πλημμυρίδα μίσους στον κόσμο και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να την απωθήσουμε", συνέχισε ο Βρετανός υπουργός ο οποίος προήδρευσε νωρίτερα σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. "Ο κόσμος έχει ενωθεί για να νικήσει αυτούς τους ανθρώπους που εξαπέλυσαν αυτήν την επίθεση και για να νικήσει αυτή τη μισητή, αποτυχημένη ιδεολογία", συνέχισε.

Ο Τζόνσον συμμετείχε την Τετάρτη στην υπουργική σύνοδο των χωρών που μετέχουν στον συνασπισμό που μάχεται το Ισλαμικό Κράτος, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.
Όπως υπενθύμισε ο υπουργός, τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο προέρχονταν από 11 διαφορετικές χώρες, κάτι που δείχνει ότι "μια επίθεση κατά του Λονδίνου είναι μια επίθεση ενάντια σ' ολόκληρο τον κόσμο".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου