Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Σέρβος πολιτικός: «Βουλγαρία, Ελλάδα, Σερβία και Σκόπια να στραφούν προς τη Ρωσία»


Ο ηγέτης του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος (SRS) και υποψήφιος για την προεδρία, Βόισλαβ Σέσελι, επισκέφθηκε τη νότια Σερβία, όπου σε ομιλία του δήλωσε ότι «η Ρωσία έχει επιστρέψει στα Βαλκάνια και κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει».

Ο Σέσελι μίλησε με τους πολίτες στις περιοχές Τοπλίτσα, Νις και Πιρότ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η ζωή στη Σερβία έχει γίνει αφόρητη», καθώς δεν υπάρχει «καμία προοπτική, ούτε ελπίδα, ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο».


Σύμφωνα με τον αρχηγό του SRS, η οικονομική κατάταση στη χώρα θα αλλάξει «μόνο όταν θα εγκαταλείψει τη διαδικασία ολοκλήρωσης στην ΕΕ και μαζί με τους Βουλγάρους, τους Έλληνες και τους Σκοπιανούς γίνει στροφή προς την ενσωμάτωσή τους στη Ρωσική Ομοσπονδία», σημειώνει σερβική «inserbia.info» στην αγγλική γλώσσα.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου