Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Τρ. Αλεξιάδης: «Έχουμε κάνει λάθη και παραλείψεις και τώρα οι Θεσμοί μας ζητούν δύσκολα μέτρα»


«Έχουμε κάνει λάθη και παραλείψεις και τώρα οι Θεσμοί μας ζητούν δύσκολα μέτρα», δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει στις απαιτήσεις των δανειστών, ενώ χαρακτήρισε ως άδικη τη «συνταγή» της αύξησης των φόρων.

«Αδικούμε πολίτες. Η λογική της υπέρ-φορολόγησης δεν είναι δίκαιη. Δεν βοηθά την οικονομία και δεν έρχονται επενδύσεις», συμπλήρωσε, μιλώντας στο «Ε».

«Η αύξηση των συντελεστών στα καύσιμα, στο κρασί και στο καπνό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν τα έσοδα. Αναγκαστήκαμε να το αυξήσουμε γιατί οι θεσμοί μας πίεσαν. Αν το αφορολόγητο πέσει στα 5.900 ευρώ θα είναι ένα πρόβλημα και θα πλήξει πολύ κόσμο. Για το πλαστικό χρήμα έπρεπε να κινηθούμε πιο γρήγορα», ανέφερε ακόμη ο κ. Αλεξιάδης.

Σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, δήλωσε ότι η «περαιτέρω διάλυσή τους» δεν θα φέρει επενδύσεις. «Το μνημόνιο δεν είναι ευλογία,δεν είναι ο παράδεισος», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου