Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Η Συρία κατέρριψε ισραηλινό πολεμικό αεροσκάφος;


Ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου της Συρίας ανακοίνωσε ότι τέσσερα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Συρίας, νωρίς σήμερα το πρωί, και χτύπησαν μια στρατιωτική βάση κοντά στην πόλη της Παλμύρας, στην κεντρική περιοχή της χώρας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πύραυλοι από το αντιαεροπορικό σύστημα της Συρίας χτύπησαν και έριξαν ένα ισραηλινό μαχητικό ενώ χτυπήθηκε ένα ακόμη. Προστίθεται ότι η ενέργεια του Ισραήλ αξιολογήθηκε ως ‘εχθρική πράξη που βοηθά το Daesh’.


Το Τελ Αβίβ αρνήθηκε ότι έπεσε αεροσκάφος του στη Συρία.


Η ισραηλινή εφημερίδα ‘Haaretz’ σημείωσε ότι « από την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, πριν από έξι χρόνια, βιώνεται η πιο σοβαρή στρατιωτική  σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών’, γράφει η «kurdistan24.org».

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_38.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου