Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Βουλγαρία: Νότα διαμαρτυρίας προς την Τουρκία για παρέμβαση σε εσωτερικές υποθέσεις


Ο Τούρκος πρέσβης στη Σόφια, Σουλεϊμάν Γκοκτσέν κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας προκειμένου να του επιδοθεί νότα διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού  Μεχμέτ Μουεζίνογλου σε συγκέντρωση Βούλγαρων μεταναστών στην Κωνσταντινούπολη, στις 3 και στις 6 Μαρτίου, προτρέποντας τους να ψηφίσουν συγκεκριμένο  πολιτικό κόμμα στις επερχόμενες εκλογές στη Βουλγαρία. 


Ο αναπληρωτής υπουργός, Μπόικο Μίτσεφ, έθεσε το θέμα της παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της Βουλγαρίας  από τον Τούρκο υπουργό, μια πρακτική που δεν συνάδει τόσο με τη βουλγαρική όσο και την τουρκική νομοθεσία.«Θεωρείται εντελώς απαράδεκτη η παρέμβαση,   με υποσχέσεις και κίνητρα για ψήφο σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα», αναφέρεται υπονοώντας την υποστήριξη της Άγκυρας σε πολιτικό φορέα της τουρκικής μειονότητας στη Βουλγαρία.

(news.bg)
http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου