Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Επιστρέφουν οι Αλβανοί από την Ευρώπη στο Κοσσυφοπέδιο


Περισσότεροι από 32 χιλιάδες πολίτες του Κοσσυφοπεδίου έχουν επιστρέψει από τις χώρες τις Δυτικής Ευρώπης στο Κοσσυφοπέδιο κατά τα τελευταία δύο χρόνια.


Το υπουργείο Εσωτερικών του Κοσσυφοπεδίου επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια του 2015 στο Κοσσυφοπέδο έχουν επιστρέψει 18 χιλιάδες άτομα και το 2016 επέστρεψαν άλλοι 13 χιλιάδες και η τάση επιστροφής των πολιτών από τις χώρες της Ευρώπης συνεχίζεται και φέτος.


Τους δύο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, στο Κοσσυφοπέδιο επέστρεψαν 1.200 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν στη Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Γαλλία και Αυστρία, σύμφωνα με το ‘PlusInfo’.


Δεν διευκρινίζεται, ωστόσο, πόσοι είναι αυτοί που έχουν μεταναστεύσει από το Κοσσυφοπέδιο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, για να γίνει σύγκριση των στοιχείων επαναπατρισθέντων και αποδήμων.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου