Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Τουρκία: «Ρώσοι στρατιώτες συμμετείχαν με τους Κούρδους στη Συρία στο γιορτασμό του Νεβρούζ»


Ρώσοι στρατιώτες στη Συρία, ενώ συζητούν ότι θα δημιουργήσουν βάση στην πόλη Αφρίν, συμμετείχαν χθες στον εορτασμό του Νεβρούζ στο Χαλέπι με την ένοπλη πτέρυγα του YPG του PYD που είναι  παρακλάδι του PKK», γράφει το τουρκικό πρακτορείο Doğan  και προσθέτει ότι « έβγαλαν φωτογραφίες αγκαλιασμένοι μπροστά  από σημαίες, με μέλη του YPG και YPJ» (YPJ =ομάδες προστασίας γυναικών).

Επιπλέον, σημειώνει το δημοσίευμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διοικητής των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή κατά τη διάρκεια των κουρδικών εορτασμών, υποστράτηγος Αντρέι Λοβκόφ, έγινε εθεάθη φορώντας στη στολή του το εθνόσημο των κουρδικών ομάδων YPG.

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_908.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου