Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Στρατός Κοσσυφοπεδίου - τι προβλέπει ο σχεδιασμός


Σύμφωνα με το νέο νόμο για τη δημιουργία ενόπλων δυνάμεων Κοσσυφοπεδίου,  που συντάχθηκε από τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, θα υπάρξουν ενεργά μέλη αλλά και έφεδροι.


Ο προϋπολογισμός για τις Ένοπλες Δυνάμεις ανέρχεται στα € 51 εκατομμύρια, ενώ κάθε χρόνο θα υπάρχει αύξηση κατά 5 εκατομμύρια ευρώ.


Συνολικά ο στρατός θα περιλαμβάνει προσωπικό 8 χιλιάδων μελών,  από αυτά οι 3 χιλιάδες θα βρίσκονται σε καθεστώς εφεδρείας.



Ο νέος νόμος αναφέρεται στο μετασχηματισμό των Δυνάμεων Ασφάλειας του Κοσσυφοπεδίου σε  Ένοπλες Δυνάμεις Κοσσυφοπεδίου, σύμφωνα με την εφημερίδα της Πρίστινα «Zeri». Καθήκον των ενόπλων δυνάμεων θα είναι η προστασία της κυριαρχίας και η εδαφική ακεραιότητα του Κοσσυφοπεδίου.



Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ειδικοί σε στρατιωτικά θέματα και πρωτοβουλίες ασφάλειας, θεωρούν ότι η δημιουργία του στρατού πρέπει να επισπευτεί γιατί έχει καθυστερήσει αρκετά η δημιουργία του.( shqiperiaime.al)

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου