Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Χατζηδάκης: «Εμείς λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα»


«Oσο περισσότερο παραμένει αυτή η κυβέρνηση, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στον τόπο. Τόσο περισσότερο ανεβαίνει ο λογαριασμός για την επόμενη κυβέρνηση και πάνω απ’ όλα για τους πολίτες και τη χώρα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΝΟΔΕ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Β΄ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης διαβεβαίωσε:

«Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε το λάθος να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, δηλαδή να υποσχεθούμε τα πάντα και να μην κάνουμε τίποτα».

Η έλλειψη επαφής της κυβέρνησης με την πραγματικότητα αποτυπώθηκε με τρόπο κωμικοτραγικό πριν λίγες ημέρες, συνέχισε ο Κωστής Χατζηδάκης, για να επισημάνει πως «τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας πανηγύριζε για την υποτιθέμενη επιστροφή στην ανάπτυξη, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ύφεση. Σπάνια η πραγματικότητα εκδικείται τόσο άμεσα», ανέφερε επίσης.

Εν τω μεταξύ, υπογράμμισε ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η παράταση της αβεβαιότητας έχει, δυστυχώς, μεγάλες αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, για να διευκρινίσει: «Επενδύσεις δεν προχωράνε, θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται. Ποιος θα προχωρήσει ακόμα και την πιο μικρή επιχειρηματική πρωτοβουλία όταν βλέπει την αγορά έρμαιο μιας ανίκανης, ιδεοληπτικής κυβέρνησης;

Δεν είναι τυχαίο πού το τελευταίο τετράμηνο του 2016, ήταν το χειρότερο τέταρτο τετράμηνο της 20ετίας από άποψη οικονομικής ανάπτυξης»;

Ως Νέα Δημοκρατία, είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Β΄ Αθηνών, «δεν σκοπεύουμε να κάνουμε το λάθος να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ νο2, δηλαδή να υποσχεθούμε τα πάντα και να μην κάνουμε τίποτα. Εμείς λέμε λίγα, για να τα κάνουμε όλα».

Γνωρίζουμε καλά, εξήγησε επίσης, όπως το γνωρίζουν πλέον και οι περισσότεροι Έλληνες, ότι δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές εξόδου από την κρίση, για να διευκρινίσει: «Για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη πρέπει να γυρίσουμε οριστικά την πλάτη στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Να κάνουμε την επανάσταση της υπευθυνότητας και της κοινής λογικής, στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα και προσελκύοντας επενδύσεις, για να δημιουργήσουμε πλούτο και θέσεις εργασίας». Και κατέληξε ο Κωστής Χατζηδάκης: «Θέλουμε, λοιπόν, να κάνουμε μια καινούρια αρχή με ενωμένους τους Έλληνες. Διδαγμένοι από τα δικά μας λάθη, αλλά και από τα λάθη των άλλων, θέλουμε να δώσουμε τον πόλεμο της δικής μας γενιάς. Με μια κυβέρνηση των καλύτερων, που θα είναι ουσιαστικά μια Εθνική Ελλάδος, θα κινηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά για να αλλάξουμε το κλίμα και να βάλουμε πάλι μπροστά τη μηχανή της οικονομίας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου