Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΓΣΕΒΕΕ: Η κατάσταση της οικονομίας είναι κρίσιμη


Η μειωμένη ρευστότητα, το επενδυτικό κενό και η ασθενική χρηματοδοτική ικανότητα αποτελούν τα βασικά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ.

Μεταξύ άλλων, η Συνομοσπονδία αναφέρει ότι η κατάσταση της οικονομίας παραμένει «σταθερή αλλά κρίσιμη» και επισημαίνει το μεγάλο μέγεθος της έκθεσης των πολύ μικρών επιχειρήσεων στις επιπτώσεις της λιτότητας.

Στο ίδιο πλαίσιο, κάνει ειδική μνεία στους κινδύνους υπερχρέωσης, όπως και στην αβεβαιότητα της οικονομικής πολιτικής, ως απόρροια της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Αναφορά γίνεται και στην ανεπαρκή ιδιωτική χρηματοδότηση, η οποία σε συνδυασμό με την απουσία σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων, οδηγεί στον περιορισμό της δυνατότητας κινητοποίησης επενδυτικών ροών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου