Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Μονόδρομος για την Κυβέρνηση η αποδοχή συμφωνίας με τους Δανειστές»


«Μονόδρομος είναι για την κυβέρνηση η αποδοχή συμφωνίας με τους δανειστές» δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων τονίζοντας επίσης ότι «η συμφωνία θα καλύπτει μείωση αφορολόγητου, κόψιμο προσωπικής διαφοράς, διευκόλυνση των εργασιακών για νέες επενδύσεις και ανάπτυξη, και το θέμα της ενέργειας». Η Ένωση Κεντρώων ζητά από την κυβέρνηση «να σταματήσει να στυλώνει τα πόδια και να λέει όχι, αφού ούτως ή άλλως όλα τελικώς θα τα υπογράψει».

Τέλος, η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στη ΝΔ, υπογραμμίζει ότι «πρέπει να σταματήσει την προβοκατόρικη τακτική "κάντε γρήγορα, ναι σε όλα", δηλώνοντας συγχρόνως ότι δεν ψηφίζει, γιατί το κάντε γρήγορα, αλλά δεν ψηφίζω, ούτε σοβαρότητα δείχνει, ούτε υπευθυνότητα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου