Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Ιβάν Σαββίδης: «Εμείς οι Έλληνες της Ρωσίας αισθανόμαστε τον άρρηκτο ιστορικό και πνευματικό δεσμό μεταξύ των χωρών μας»


Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τις ευχές του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Υπενθυμίζεται πως το αφεντικό του «δικέφαλου του Βορρά» βρίσκεται στη Νέα Υόρκη , όπου του επιφύλασσαν θερμό καλωσόρισμα μέλη του τοπικού συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ αλλά και εκπρόσωποι του ποντιακού συλλόγου «Κομνηνοί».

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί συμπατριώτες!

Οι καλύτερες ευχές μου για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Αυτή η εθνική γιορτή συσπειρώνει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ζουν όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου τιμούμε τους πατριώτες και τους ήρωες, χάρη στους οποίους η Έλλάδα ξεκίνησε την πορεία της προς την εθνική αναγέννηση.

Αυτή η γιορτή μας ξαναφέρνει στις βασικές αξίες, που διαμορφώνουν τον ελληνικό χαρακτήρα, όπως ο πατριωτισμός, η δικαιοσύνη, η ανιδιοτελής υπηρεσία προς την πατρίδα και η αγάπη για την ιστορική πατρίδα.

Οπου και να ζούμε, οι βάσεις της νοοτροπίας, των αξιών που μας εμφύσησαν οι μεγάλοι πρόγονοί μας, επιτρέπουν στους Έλληνες, να είναι ταυτόχρονα άξιοι πολίτες της χώρας που ζουν και να διατηρούν την εθνική τους συνείδηση.

Εμείς, οι Έλληνες της Ρωσίας, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, αισθανόμαστε τον άρρηκτο ιστορικό και πνευματικό δεσμό μεταξύ των χωρών μας και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες προς τη Ρωσία, που είχε ανεκτίμητη συμβολή στην απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό.

Αυτή την εορταστική ημέρα ολόψυχα σας εύχομαι ειρήνη, ευτυχία, ευημερία, καθώς και το συναίσθημα της προσέγγισης και της ενοποίησης με τις ρίζες μας. Μόνον όλοι μαζί θα μπορέσουμε με αξιοπρέπεια να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις.

Χρόνια πολλά!

Να σας φυλάει ο Θεός!

Με εκτίμηση,

ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας,

Ιβάν Σαββίδης».


ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου