Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Δυτικά Βαλκάνια: Συνάντηση πρωθυπουργών στο Σαράγεβο


Στις 16 Μαρτίου στο Σαράγεβο θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των πρωθυπουργών των Δυτικών Βαλκανίων,  που προσβλέπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα συμμετάσχουν οι πρωθυπουργοί της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, των Σκοπίων και του Κοσσυφοπεδίου καθώς και ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεύρυνση και την Πολιτική Γειτονίας, Γιόχαννες Χαν.


Θα συζητηθούν περιφερειακά έργα, που αφορούν υποδομές, μεταφορές και ενέργεια καθώς και συνεργασία στον τομέα της νεολαίας και της εκπαίδευσης.


Στη συνάντηση θα παραβρεθεί και εκπρόσωπος της ιταλικής κυβέρνησης, μια χώρα που θα φιλοξενήσει στηn Τεργέστη τη σύνοδο κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. 

(makfax.com.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου