Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Επικεφαλής της BND: «Η Άγκυρα δεν μας έχει πείσει ότι ο Γκιουλέν κρύβεται πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα»


Η Αγκυρα έχει προσπαθήσει, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει τη γερμανική υπηρεσία κατασκοπείας ότι ο Φετουλάχ Γκιουλέν ήταν πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

«Η Τουρκία έχει προσπαθήσει να μας πείσει για αυτό σε κάθε επίπεδο, αλλά μέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει», δήλωσε ο επικεφαλής της BND, Μπρούνο Καλ σε συνέντευξη στο Spiegel. Από την πρώτη στιγμή, ο Ταγίπ Ερντογάν είχε κατηγορήσει τον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ ιεροκήρυκα για την απόπειρα ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης τον περασμένο Ιούλιο, ζητώντας από την αμερικανική κυβέρνηση την έκδοση του Γκιουλέν.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί το κίνημα του Γκιουλέν ακραίο, ισλαμιστικό ή τρομοκρατικό, ο Καλ απάντησε ότι πρόκειται για μια οργάνωση πολιτών «με στόχο την προώθηση της θρησκευτικής (αλλά) και της λαϊκής εκπαίδευσης».

Σημείωσε πάντως ότι δεν πιστεύει ούτε τη θεωρία ότι η απόπειρα πραξικοπήματος ήταν μία σκηνοθετημένη ενέργεια της τουρκικής κυβέρνησης.

«Η απόπειρα πραξικοπήματος δεν έγινε από την κυβέρνηση. Πριν από τη 15η Ιουλίου, η κυβέρνηση είχε ήδη αρχίσει μια μεγάλη εκκαθάριση, επομένως κάποιοι στον στρατό θεώρησαν ότι έπρεπε να κάνουν πραξικόπημα γρήγορα, πριν τους πλήξει», δήλωσε σχετικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου