Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Έξαλλο το Κρεμλίνο με το Κιέβο λόγω μπλόκου στη Ρωσίδα υποψήφια για τη Eurovision


Το Κρεμλίνο ζήτησε από το Κίεβο να επανεξετάσει την απόφασή του να απαγορεύσει την είσοδο σε ουκρανικό έδαφος στη Ρωσίδα τραγουδίστρια Γιούλια Σαμοΐλοβα η οποία έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου στο Κίεβο.


«Κατά τη γνώμη μας, αυτή η απόφαση είναι εξαιρετικά άδικη και βλαπτική και πραγματικά περιμένουμε να επανεξεταστεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, προσθέτοντας ότι ελπίζει «η Ρωσίδα υποψήφια να μπορέσει να συμμετάσχει» στη Eurovision.


«Οι υπηρεσίες ασφαλείας (SBU) της Ουκρανίας απαγόρευσαν την είσοδο στη Γιούλια Σαμοΐλοβα για τρία χρόνια. Η απόφαση μόλις ελήφθη», δήλωσε χθες Τετάρτη τηλεφωνικά στο AFP μια εκπρόσωπος της SBU, η Αλένα Γκιτλιάνσκα. «Η απόφαση ελήφθη λόγω των πληροφοριών που λάβαμε για την παραβίαση της ουκρανικής νομοθεσίας εκ μέρους της», πρόσθεσε.
Ο Πεσκόφ επίσης επέκρινε το Κίεβο ότι «μειώνει το κύρος του διαγωνισμού αυτού», απαγορεύοντας σε μια χώρα τόσο σημαντική όσο η Ρωσία να συμμετάσχει.


«Θα συνεχίσω, πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο όλα θα αλλάξουν», δήλωσε από την πλευρά της χθες η ίδια η Σαμοΐλοβα μιλώντας στο κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Perviy Kanal.
Η 27χρονη Σαμοΐλοβα, μια καλλιτέχνιδα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και τραγουδάει καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, κατηγορείται από τις ουκρανικές αρχές επειδή έδωσε μια συναυλία στην Κριμαία, μετά την προσάρτησή της από τη Ρωσία.


Η ίδια σχολίασε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει πώς το Κίεβο «μπορεί να βλέπει κάποιου είδους απειλή σε μια νεαρή γυναίκα όπως εγώ».
Εξάλλου σήμερα το πρωί τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο να μην μεταδοθεί η Eurovision στη Ρωσία. «Κανένα εθνικό ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο δεν θα μεταδώσει τον διαγωνισμό», δήλωσε ένας παρουσιαστής του ειδησεογραφικού δικτύου Rossiya 24.


Η ρωσική εφημερίδα Komsomolskaia Pravda είχε τον τίτλο «Ευρωμίσος» στο πρωτοσέλιδό της, τονίζοντας ότι το Κίεβο «έσπασε τα μούτρα μιας ανυπεράσπιστης, 27χρονης γυναίκας σε αναπηρικό αμαξίδιο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου