Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Η ΡΩΣΙΚΗ GAZPROM ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Φαίνεται πως οι Ρώσοι δεν ήξεραν τι σημαίνει… τουρκικό φέσι!

Την ίδια ώρα που ο Πούτιν φωτογραφίζονταν σε θερμή χειραψία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ θριαμβολογούσαν για τις εμπορικές συμφωνίες που υπογράφτηκαν μεταξύ των δυο χωρών, γίνονταν γνωστό πως η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου, η γνωστή Gazprom, προχώρησε σε αλλεπάλληλες μηνύσεις σε τουρκικές εταιρείες για την μη πληρωμή στις τιμές που συμφωνήσαν για την αγορά του φυσικού αερίου από την Ρωσία. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, η Gazprom σέρνει στα διεθνή δικαστήρια τις τουρκικές εταιρείες, Akfel Gaz Sanayi και Ticaret A.Ş., Batı Hattı Doğalgaz Ticaret A.Ş. και Kibar Enerji A.Ş, για το φυσικό αέριο που πήραν από την Ρωσία χωρίς να το πληρώσουν στις τιμές που είχαν συμφωνηθεί εκ των προτέρων. 
Να πρόσεχαν! 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου