Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Θ. Ρουσόπουλος για Βατοπέδι: «Kάποιοι στη ΝΔ να βρουν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη»


Την ελπίδα ότι «θα βρουν το θάρρος κάποια από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και θα ζητήσουν συγγνώμη από τα πρόσωπα της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, τα οποία σπίλωσαν σχετικά με την υπόθεση Βατοπεδίου» εξέφρασε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος.


Ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στις συχνές συναντήσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και διατύπωσε την ανησυχία του για τα εθνικά ζητήματα και ιδίως όσα συμβαίνουν στην Τουρκία. Είπε ότι θεωρεί «απολύτως απαραίτητη την εθνική συνεννόηση για να βγει η χώρα από την κρίση», απάντησε στις κατηγορίες του Γιώργου Παπανδρέου για την υπόθεση Βατοπεδίου και σε όσους λένε γιατί δεν μιλάει ο Κώστας Καραμανλής. Τόνισε ότι δεν βλέπει άμεσα εκλογές, πιστεύει πως ο πρωθυπουργός θέλει να εξαντλήσει το μεγαλύτερο μέρος της θητείας της κυβέρνησης, ενώ για τη δική του πολιτική διαδρομή σημείωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου