Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Moshe Ya'alon: Η Τουρκία είναι ένα από τα εξτρεμιστικά στοιχεία που επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στη Μέση Ανατολή


Ο πρώην υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μοσέ Γιααλόν, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «επιδιώκει να δημιουργήσει μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία».


Πρόσθεσε ότι  η Τουρκία είναι μία από τους τρεις εξτρεμιστικούς παράγοντες που επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στη Μέση Ανατολή, οι άλλοι δύο είναι το Ιράν και οι Τζιχαντιστές.


Ο ίδιος προειδοποίησε ότι επιδιώκεται η αστάθεια στη Μέση Ανατολή για να προωθεί από τον Ερντογάν η ιδεολογία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας όχι μόνο στο εσωτερικό της Τουρκίας.


Στην παρέμβαση του επέκρινε τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, που «επέλεξε να μείνει μακριά από τα θέματα της Μέσης Ανατολής  ανοίγοντας το δρόμο στα τρία στοιχεία που αμφισβητούν την περιοχή και επιδιώκουν να κυριαρχήσουν, καταρχήν, ιδεολογικά σε αυτήν», σημειώνει στο σχόλιό της η αραβική «elnashra.com».

http://www.echedoros-a.gr/2017/03/moshe-yaalon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου