Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

«Θερίζει» η ανεργία τους Έλληνες... αλλά δεν υπέβαλλαν αιτήσεις για 1.000 θέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις!


Η προθεσμία έληγε στις 27 Μαρτίου αλλά... ο πολυπόθητος αριθμός δεν συγκεντρώθηκε μιας και οι νέοι της χώρας δεν επέδειξαν ενδιαφέρον για αυτού του είδους την επαγγελματική αποκατάσταση!

Χαρακτηριστικό είναι πως από τα τρία Όπλα μόνο η Πολεμική Αεροπορία πήρε τους 200 που ζητούσε ενώ ο Στρατός Ξηράς μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει καλύψει ούτε το 50% των αναγκών του, ενώ και το Πολεμικό Ναυτικό κινείται κοντά στα ίδια ποσοστά.

Γι΄αυτό τον λόγο το ΓΕΕΘΑ έκρινε σκόπιμο να ανακοινώσει παράταση της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών ενδιαφερομένων να καταταγούν ως ΟΒΑ στο Στρατό Ξηράς και στο Πολεμικό Ναυτικό, έως τις 10 Απριλίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Δ», έως την 1θ Απριλίου 2017 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν κατά τελευταίο τρίμηνο και τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν από την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, εφόσον απολύονται οριστικώς από 10 Μαΐου έως 10 Ιουλίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν με τηλεομοιοτυπία (αριθμός FAX 2106551096) στο ΓΕΝ/Β4 τη συγκεντρωτική κατάσταση με τα στοιχεία των υποψηφίων που υπέβαλαν εμπροθέσμως δικαιολογητικά, έως την 10 Απριλίου 2017.»

Για τους οπλίτες, εφόσον απολύονται οριστικά από 10 Μαΐου έως 10 Ιουλίου 2017.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται έως την 10 Απριλίου 2017 από τους οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, κατά το τελευταίο τρίμηνο και τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες, πριν από την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, εφόσον απολύονται οριστικώς από 10 Μαΐου έως 10 Ιουλίου 2017!

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.


    https://www.youtube.com/watch?v=JxJ8IoOgDtU

    ΑπάντησηΔιαγραφή