Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Β. Αποστόλου: «Ενισχύσεις 170 εκ. ευρώ για επενδύσεις σε γεωργικά προϊόντα»


Τη δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης για την εφαρμογή του Μέτρου «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων», συνολικού προϋπολογισμού 170 εκατ. ευρώ, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στη μονάδα της εταιρείας «Παλίρροια» στην Εύβοια.

Η επίσκεψη στην εταιρεία είχε συμβολικό χαρακτήρα, καθώς, όπως εξήγησε ο υπουργός, η αύξηση της προστιθέμενης αξίας για τη χώρα-μέσα από τέτοιες μεταποιητικές επιχειρήσεις που στηρίζονται στην ποιότητα, χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και προσφέρουν θέσεις εργασίας- αποτελεί στρατηγική στόχευση για το υπουργείο.

Η νέα Υπουργική Απόφαση για την εφαρμογή του Μέτρου, η οποία διαμορφώθηκε μετά από ευρεία διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς, προβλέπει απλουστευμένες διαδικασίες, τόσο για ένταξη των επενδυτικών σχεδίων-χωρίς γνωμοδοτική επιτροπή που καθυστερούσε τις εντάξεις-, όσο και την υλοποίησή τους, με ιδιαίτερη μέριμνα για διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες, χωρίς να αφήνει περιθώρια για ερμηνείες.

Προτεραιότητα δίνεται στα επενδυτικά σχέδια που δημιουργούν απασχόληση, στις επενδύσεις που υπάρχει ελλειμματικότητα μεταποιητικής υποδομής, λαμβάνοντας υπόψη τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε περιφέρειας, όπως αυτά προκύπτουν από τον περιφερειακό σχεδιασμό ή τις μελέτες έξυπνης εξειδίκευσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου