Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Β.Λεβέντης: «Η χώρα κινδυνεύει - Να προμηθευτεί η ΠΑ 30 μαχητικά F-35 και να προσληφθούν 5.000 ΕΠΟΠ άμεσα»


"H Ελλάδα πρέπει να προμηθευτεί άμεσα 30 stealth μαχητικά F-35 και να προσληφθούν 5.000 ΕΠΟΠ για να καλυφθούν τα κατεπείγοντα κενά στην εθνική άμυνα" δήλωσε στην ομιλία του σε συγκέντρωση, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με ακροατήριο στελέχη και φίλους του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. 

"Ασχετα με την δύσκολη οικονομική συγκυρία, η ασφάλεια της χώρας είναι πάνω απ'όλα και πρέπει να ενισχυθεί η άμυνά της. Τουλάχιστον 30 μαχητικά F-35 πρέπει να αγοραστούν και να ενταχθούν στην Πολεμική Αεροπορία και 5.000 ΕΠΟΠ πρέπει να προσληφθούν άμεσα για να κλείσουν τρύπες, άσχετα με την δύσκολη οικονομική συγκυρία", δήλωσε.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τη θέση του ότι "πριν έρθει το νομοσχέδιο με τα νέα μέτρα στην Βουλή, είναι απαραίτητο να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας". 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΚ "καταληκτικός χρόνος για την αξιολόγηση είναι το Eurogroup του Μαΐου".

Στην ομιλία του ο Βασίλης Λεβέντης έκανε αναφορά και στη ΔΕΗ λέγοντας ότι "Ένωση Κεντρώων δεν συμφωνεί με την εκχώρηση ή πώληση ορυχείων λιγνίτη, συμφωνεί όμως με την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης στους υπόλοιπους τομείς (διανομή, εκμετάλλευση). Όποιος αγοραστής αγοράσει την ΔΕΗ πρέπει να δεσμευτεί με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εξυγίανση και αναγέννηση της και να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας". 

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη η Ελλάδα θα είχε από το 2011 απαλλαγεί από τα μνημόνια, αν αξιοποιούσε την διετία (2009-2011), για την επιτέλεση μεταρρυθμίσεων. Αντί αυτού, είπε ο κ. Λεβέντης «τρεις πρωθυπουργοί μετά το 2009 έπαιξαν κρυφτούλι με τους ξένους, κουκούλωναν κάτω από το χαλί τις παθογένειες και είναι οι υπεύθυνοι της τραγωδίας της χώρας». 

Στην ομιλία του προς τους φίλους και τα στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της ΕΚ αναφέρθηκε και στη ΝΔ λέγοντας: "Η ΝΔ υπόσχεται μειώσεις στις κλίμακες φόρων, μείωση του ΕΝΦΙΑ, θεωρώντας ότι αυτά είναι αρκετά για να ζωντανέψει η χώρα .Στην διετία Σαμαρά όμως απεδείχθη ότι και αυτοί σαν κόμμα, ούτε ειλικρίνεια είχε ούτε πολιτικό θάρρος για μεταρρυθμίσεις. Ένα κόμμα που απέτυχε προ διετίας, τι εγγυήσεις δίνει ότι θα επιτύχει τώρα προφανώς διακατέχεται και μόνο από εξουσιομανία και αλαζονεία".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου