Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Συρία: Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι άμαχοι και ένοπλοι απομακρύνονται από πολιορκημένες πόλεις


Άμαχοι και ένοπλοι έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από τέσσερις πολιορκημένες πόλεις -τόσο από τους αντάρτες, όσο και από τον στρατό- στη Συρία βάσει μιας συμφωνίας που υπεγράφη υπό την αιγίδα του Κατάρ, που υποστηρίζει τους αντάρτες, και του Ιράν, που υποστηρίζει τη συριακή κυβέρνηση.

Πρόκειται για τη μεταφορά του σιιτικού πληθυσμού από τη Φούα και την Κεφράγια στην επαρχία Ιντλίμπ, η οποία ήταν υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού και πολιορκούνταν από τους αντάρτες.

Παράλληλα απομακρύνθηκαν οι μαχητές και οι πολίτες από τη Μαντάγια και τη Ζαμπάντανι, θύλακες των ανταρτών που πολιορκούνταν από τον στρατό στην επαρχία της Δαμασκού.

Σύμφωνα με μια πηγή των ανταρτών, «η εφαρμογή της συμφωνίας ξεκίνησε σήμερα το πρωί». Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

Συνολικά περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι πρόκειται να απομακρυνθούν βάσει της συμφωνίας αυτής που υπεγράφη τον Μάρτιο. Η εφαρμογή της καθυστέρησε εξαιτίας των διαφωνιών μεταξύ των δύο πλευρών και της χημικής επίθεσης εναντίον της Χαν Σεϊχούν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου