Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Τραμπ: Αποφασισμένος να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα- Εξετάζει νέες κυρώσεις για Ρωσία και Ιράν


Αποφασισμένος να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα, δίχως να διευκρινίζει τα όρια, εμφανίζεται ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, στην κρίση που έχει ξεσπάσει μετά την πυραυλική επίθεση των αμερικανικών δυνάμεων σε κυβερνητική αεροπορική βάση της Συρίας.

Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος έδωσε εντολή στην εκπρόσωπο της κυβέρνησής του στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, να τηρήσει σκληρή στάση απέναντι στη Ρωσία και το Ιράν, που επιμένουν να στηρίζουν την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ. 

Η Νίκι Χάλεϊ, που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, δήλωσε στο CNN ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την επιβολή νέων κυρώσεων σε Μόσχα και Τεχεράνη. Όπως αποκάλυψε, δε, η συζήτηση στην αμερικανική ηγεσία για το θέμα έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν είναι εκτός τραπεζιού στην παρούσα φάση». Επιβεβαίωσε δε ότι διεξάγεται έρευνα για το αν η Ρωσία συμμετείχε ή βοήθησε στο χτύπημα με χημικά της συριακής κυβέρνησης στην περιοχή της Ιντλίμπ, συνέπεια της οποίας ήταν 70 άνθρωποι να βρουν φρικτό θάνατο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου