Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Γαλλία: Ο νεοκομμουνιστής Μελανσόν μπροστά από τον δεξιό Φιγιόν


Μια δημοσκόπηση για λογαριασμό του Le Figaro, του καναλιού LCI και του ραδιοφώνου του RTL, που έκανε η εταιρία Kantar Sofres One Point, ανατρέπει τις ισορροπίες στη Γαλλία.

Και μπορεί μεν να προηγείται ο Μακρόν μαζί με την ακροδεξιά Λεπέν, με 24% αλλά στην τρίτη θέση πέρασε ο νεοκομμουνιστής Μελανσόν με 18%, ενώ μέρα με τη μέρα καταρρέει ο Φιγιόν. Οι σοσιαλιστές βρίσκονται στην 5η θέση με μονοψήφια ποσοστά.

Σύμφωνα με ειδικούς ο Μελανσόν θα αποδειχτεί καταλυτικός παράγοντας για τον δεύτερο γύρο. Η δημοσκόπηση έδειξε πως στον δεύτερο γύρο ο Εμμανουέλ Μακρόν παραμένει φαβορί έναντι της Μαρίν Λεπέν, με ποσοστά 61% έναντι 39%. Η ίδια δημοσκόπηση αναδεικνύει μια άλλη παράμετρο σύμφωνα με την οποία, η ακροδεξιά Λεπέν θα χάσει στον δεύτερο γύρο ακόμη και εάν αντίπαλος της δεν είναι ο Μακρόν, αλλά ο Μελανσόν ή ο Φιγιόν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου