Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΗΠΑ: «Η Ρωσία δεν έχει καταφέρει να ελέγξει τις ενέργειες της Συρίας»


Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί υποψιάζονται ότι το συριακή κυβέρνηση δέχθηκε "βοήθεια" για να εξαπολύσει την επίθεση με χημικά στην επαρχία Ιντλίμπ, υποστήριξε σήμερα ένας υψηλόβαθμος στρατιωτικός, χωρίς ωστόσο να φτάσει στο σημείο να κατονομάσει τη Ρωσία, τον κυριότερο σύμμαχο της Δαμασκού.

"Υποψιαζόμαστε ότι (οι Σύροι) είχαν βοήθεια" σε αυτήν την επίθεση στην κοινότητα Χαν Σεϊχούν όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 86 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, είπε στους δημοσιογράφους αυτός ο στρατιωτικός, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

"Κατά το έλασσον, οι Ρώσοι δεν κατάφεραν να ελέγξουν τη δράση" των Σύρων εταίρων τους, πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας ότι οι Ρώσοι ήταν παρόντες στην αεροπορική βάση απ' όπου απογειώθηκαν τα συριακά αεροσκάφη.

"Δεν μπορούμε να πούμε εδώ τι ρόλο μπορεί να έπαιξαν οι Ρώσοι", συνέχισε. "Όμως αν υπάρξει οποιαδήποτε απόδειξη ή μια αξιόπιστη κατηγορία, θα επισύρουμε τις συνέπειες στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας", υπογράμμισε.

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν με 59 πυραύλους Τόμαχοκ την αεροπορική βάση Αλ Σαϊράτ, απ' όπου υποστηρίζουν ότι απογειώθηκαν τα αεροσκάφη που έπληξαν τη Χαν Σεϊχούν την Τρίτη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Πενταγώνου, στη βάση αυτή έχουν αναπτυχθεί 12-50 Ρώσοι στρατιωτικοί.

"Ασφαλώς έχουν πληροφορίες για τις καθημερινές αεροπορικές επιχειρήσεις που διεξάγονται από αυτήν τη βάση" είπε ένας άλλος Αμερικανός αξιωματούχος.

Η Ρωσία είχε προειδοποιηθεί για την επίθεση από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με αμερικανικές στρατιωτικές πηγές, οι αμερικανικοί πύραυλοι σκόπιμα δεν στόχευσαν την περιοχή της βάσης που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου