Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ένωση Κεντρώων: «Θεωρεί το Μέγαρο Μαξίμου ότι οι ξένοι δεν θα επιμείνουν στις μεταρρυθμίσεις;»


Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης διατυπώνει η Ένωση Κεντρώων με αφορμή την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Η κυβέρνηση θεωρεί ότι εντός του Μαΐου θα έχει κλείσει την αξιολόγηση και θα έχει νομοθετήσει τα μέτρα που τη συνοδεύουν στη Βουλή, υπάρχουν ωστόσο ανοιχτά ζητήματα, εργασιακά, πώληση της ΔΕΗ, ανυπαρξία επενδύσεων και μηδαμινή πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις, σημειώνει και προσθέτει:

«Θεωρεί στα αλήθεια, η κυβέρνηση ότι οι ξένοι θα συζητήσουν για το χρέος χωρίς πρόοδο επί όλων αυτών των ζητημάτων; Θεωρεί το Μέγαρο Μαξίμου ότι οι ξένοι δεν θα επιμείνουν στις μεταρρυθμίσεις και θα αρκεστούν στις προφορικές διαβεβαιώσεις μιας κυβέρνησης που άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ; Η αισιοδοξία είναι καλή, η πολλή αισιοδοξία καταντά αφέλεια».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου