Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Θ. Φωτίου: «Δεν πρέπει η Ελλάδα να μένει εκτός του ευρωπαϊκού κοινωνικού κεκτημένου»


«Σήμερα, ήρθαμε εδώ, για να δηλώσουμε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας μας στην Ευρώπη και το κοινωνικό κεκτημένο. Η Ελλάδα, όμως, παραμένει αποκλεισμένη από το κοινωνικό κεκτημένο της Ευρώπης και αυτό αποτελεί ντροπή για τους Ευρωπαίους πολίτες και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Για το σκοπό αυτό, θέλω να τονίσω ότι δεν πρέπει η Ελλάδα να μένει εκτός του ευρωπαϊκού κοινωνικού κεκτημένου».

Αυτό δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, προσερχόμενη στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στη Μάλτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

1 σχόλιο:

  1. Οπου κυβερνησε η αριστερα (Ρωσία, Αλβανια, Βουλγαρια κλπ, αλλα και
    Κουβα, Βενεζουελα, Β. Κορεα), εφερε φασισμο, σκληρη εκμεταλλευση και εξαθλιωση των εργαζομενων.

    Οι άθεοι, ανεπαγγελτοι εκατομμυριουχοι του ΣΥΡΙΖΑ, μια απο τα ιδια.
    Ποτε πια αριστερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή